- Autor: ctiradove
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 100 |
Cibulka jarní | 30 |
Červená řepa sterilovaná | 50 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 150 |
Ředkvičky | 50 |
Pažitka | 10 |
Brambory zimní | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
Pepř, dobrovolně minimální množství česneku.
Energetická hodnota celkem: 1145 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Smíchat kefír, červenou řepu i s 1-2 lžícemi nálevu, jarní cibulku, okurku, ředkvičky, pažitku. Opepřit, doplnit vařenými vejci nebo vařenými/pečenými brambory nebo studeným telecím nebo račími ocásky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.